Perjalanan Muet Part 2

14 March

Okayy haii haii haii.... Sambung lagi perjalanan muet tuu,emm dah selesai tengok cerita Zoolander tuu kitorang pun terus gerak gi kedai makan. Ada budak lapar pulak tengah malam. hahaha Semangat haa Izzuddin order makanan, kailan ikan masin,daging masak merah dengan nasi putih. Haa takpelaa awak makan je sesorang saya teman. Uish seriously takde selera nak makan time pms ni. Hohoho tetiba je terfikir nak makan donut bergula. Carving gila-gila nak makan donut gebu tuu. Izzuddin pun janji nak carikan aku donut esok hari. Yeay totally bahagia. Heehaw

Selesai makan dalam pukul 12:45 a.m masih awal sangat nak gerak ke Gopeng tuu. Tapi badan pun dah penat. Kitorang pergi je duduk dekat Dataran KTM Ipoh. Tapi malam tu macam hambar je,takde pun orang main roller blade ape semua,maybe sebab orang MBI turun kot. IDK 30minute juga lahh kitorang duduk kat situ,after that Izzuddin bawa pergi Kinta Riverfront untuk jalan-jalan. Jalan la sangat,just rehatkan diri kat situ.

Dah buntu sangat tak tahu pergi mana,kitorang pun masih belum study. Dalam pukul 2 pagi tu kitorang terus gerak pergi Gopeng. Duduk study kat kedai mamak yang berhampiran dengan sekolah tu. Kitorang take turn la tidur hahaha. Barai gilaa pagi tuu. Dah la study pun ntah pape je. Tapi syukur laa boleh juga survive for a night without any unwanted problems.

Pukul 6 pagi tu pergi breakfast kat McDonald Medan Gopeng,Makan kenyang-kenyang pun mengantuk lagi. After that terus bergegas gi tukar baju proper ape semua untuk pergi Muet. Thrill betul perjalanan. Sampai je kat sekolah tuu,terus kitorang study sikit walaupun tak banyak. First paper haritu paper reading,seyes laa susah. Dengan mengantuk bagai. Then paper writting and followed by listening.God bless,finally habis juga kitorang dengan muet ni. Alhamdulillah.
        

Muka-muka bahagia selepas selesai muet. Hahahaha Everything that i wrote is all about me,only me. Okay sampai disini saja entri kali ni. 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comment