New background

07 November

Assalamualaikum, Yeayy setelah sekian lama yang teramat lama finally i've enhance my background.Haha bukan hobi nak tukar-tukar same as cover phone pun jarang sekali nak tukar.But still gegirl background colour right ? So so sorry sebab ni je yang minat pun. Credit to wanaseoby.com 

Thanks for such a nice colour background. I really love it.Harapan baru aku nak rajin-rajin tukar background. Tapi takde lagi la simpan harapan nak tukar blogskin. macam leceh je sebab aku ni tak selalu je online nak update-update macam bloggers yang kat luar sana,tambahan bila dah mula semester baru. Okay 

  • Share:

You Might Also Like

7 Comment