Online game ♥‿♥

17 November

Bzzzz...Bosan gila hari ni. Masing-masing busy so,berhuhu jelah aku seorang. Tetiba terfikir pulak game yang adik selalu main kat lappy. Aku pun terus pergi turn on lappy then check history yang ada. Hahaha kantoi adik ada main game "dress up Elsa" aku yang perempuan ni pun tak main game camtu. kahkahkah!! Selepas penat scroll history tu akhirnya jumpa juga link yang dicari *gelak sorang-sorang. Nahh link game tu if korang pun terniat nak main.Hakak payung ye Zombotron 2 : Time machine. Not bad la game tuu. Hacked,so,susah sikit hero nak mampus. lalala nyawa pun banyak. Seronok tau sekli sekala main online game camtu. Hee teringat zaman budak-budak.

Zombotron 2 : Time machine.
Nahh,korang pergi la try main. Mana tahu berminat nak jadi sniper. Haha. Umur tak menghalang aku untuk main game. Dah dah malas nak bebel panjang. Papai ♥‿♥


  • Share:

You Might Also Like

2 Comment