Concert, Here I Come

05 October

OMG!! I had the most amaaaaaazing day ever!!!!!!
Okay macam ni cerita dia.. Memandangkan kitorang baru je habis intern and back to collegue for some reason, kitorang memang mati kutu time tu. Perempuan-perempuan dalam bilik tu pun tak tahu nak buat apa. I got my to say YES when Arif invited me to this super amazing food festival that’s been held at UTP. And kat festival tu pulak ada konsert indie. OMG!! OMG!! Bila artis jemputan pulak BunkFace so without hesitation kitorang gerak petang tu jugak. 

When we got the festival, perempuan-perempuan yang food lovers ni terhegeh pula nak makan benda pelik-pelik haa kat fest tu. Meyh idgaf. Lantak korang la babes. Yang tak bestnya bila lepas maghrib; Sabi, Mas,Ierna dengan Pei tetiba pulak tak nak join tengok konsert. Okayy tiket walk-in rm13 je puns. I don't mind about the fees actually.

Kat entrance tu lah aku jumpa Arif and the gang, mujurlah ada member nak masuk konsert. Kalau tak jenuh ah berpisang berangan kat dalam tu. First of all, memang ramai makeluk yang bernama lelaki kat dalam tu. And i've surrounded by those unwanted creatures (lelaki strangers). Nasib la Arif just ada kat belakang aku. Meow...

After an hour..... Bunkface pun menjelma (seram tak nada). They were totally AMAZING. OMG!! OMG!! By the time it started to get dark, we’d already had more fun than I thought I could have ALL NIGHT. We sent selfies to our friends, ate TONS of junk food, and danced so hard my feet were about to fall off. And Bunkface hadn’t even taken the stage yet!!! I didn’t think anything could ruin that moment. But then something did. Or SOMEONE. OMG my phone hilang!! OMG, are you KIDDING me? Tetiba... "You cari phone you ke ? Don't worry. Ada gn i. Bahaya la gile letak phone kat poket belakang,kang kena seluk nanya je you. How careless u are. Nasib la i yang kat belakang you."

Fuck off, buat aku risau nak mati. Hahahaha Tetiba macam ada halo kat atas kepala Arif. Okayy just joking around. Tapi ntah la, tetiba aku nampak dia macam hero. Haa okay tu lawak. Or probably not!! Ye dan selepas itu kitorang pun berseronok la dalam hall tu menikmati laranya dunia. darah muda,malam masih muda,malam ini kita yang punya. Hahahaha okay just mumbling around. So tu je kisah p konsert dengan crush. Ja Naa

  • Share:

You Might Also Like

1 Comment